skip to Main Content

BODYPUMP®: er en utholdende styrketrening som styrker hele kroppen. I løpet av timen tar vi for oss alle de store muskelgruppene med hjelp av øvelser som knebøy, press, løft m.m. Vi bruker stang  og vekter. Denne timen vil hjelpe deg å nå den formen du ønsker.

BODYSTEP®: er en ernergisk step trening. 60 minutt energigivende trening som gjør at du føler deg frigjort og levende. Ved hjelp av step og enkle øvelser får du bedre kondisjon, styrke og koordinasjon. Intensiv time med god musikk, som kombinerer kondisjon og styrke.

ZUMBA®: 60 minutt med en reise gjennom ulike latinamerikanske dansearter og dans fra popverdenen. Bedre kondisjon og “hofte- moves”. Bevegelser og trinn er fra kjente danseformer som cumbia, salsa, samba, merengue og reggaton. Den inneholder også klassiske bevegelser fra aerobic og fitness. Treningsformen passer for alle, uansett alder og kropssform. Fengende og variert musikk gjør dette til en time der du «glemmer» at du trener og humøret og festfølelsen er på topp.

TRX®:  45 minuttslyngetrening som bygger styrke, fleksibilitet, balanse og utholdenhet. Brukes av personlige trenere og fysioterapeuter verden over. Men’s Health kårer TRX til årets beste treningsverktøy. TRX bruker din gravitasjon og din egen kroppsvekt for å skape motstand og gir deg muligheten til å justere vanskelighetsgraden, uansett fysisk form og egne målsetninger.

Bodybalance er en time som består av 80% yoga, 10% tai chi og 10% pilates. Man trener i hovedsak bevegelighet, balanse og kjerne-muskulatur. I en stresset hverdag får man et pusterom hvor man kan sende blikket innover i kroppen og fokusere på pust og tilstedeværelse. Man er aktiv de første 45 minuttene, mens de 10 siste minuttene har man en avspenningsdel hvor man ligger på gulvet og vender tankene og blikket innover til fantastisk musikk. Namaste.

RPM Spinning: Er en 45 minutters gruppetime hvor du kontrollerer intensiteten selv på sykkelen. Med god musikk, tar instruktøren deg på en løype med fjellklatring, sprint og flatt terreng. Du styrer din egen motstand og hastighet, slik at du kan bygge opp treningsnivået over tid. Forbrenner opptil 675 kcal på en time!

Back To Top